Skip to Content

Lirik lagu Pikir keri – Nela kharisma

Lirik lagu Pikir keri – Nela kharisma

Closed
by Maret 27, 2018 Jadi Berkah

Jadi berkah -Download mp3 dan lirik lagu Pikir keri – Nela kharisma:

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri
Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan
Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
Nanging tresno iki uduk es ndek plastikan
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan
Janjimu koyo mendung di tunggu ora udan
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
Nek bojo yo mantenan nek ora tep syukuran
Piker keri…
Piker keri… ketimbang loro ati
Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri
Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan
Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare, kowe kui seng njengkelke
Abot dirasakne rakuat dibecakne
Rasah dipiker mbok miker seng liyane
Tresnoku seng gede mbok prekne
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
Mending nyicel motor podo mumete
Nanging ono hasile ketimbang miker kowe
Piker keri…
Piker keri… ketimbang loro ati
Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri
Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan
Piker keri piker keri ketimbang loro ati
Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri
Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan
Baca Lainya:  Lirik lagu payung teduh - Akad
Previous
Next